Upphandlare / Norden

A A A

Utbildningar eller event - vi hjälper till!

Medlemmarna i Svensk Massage har erfarenhet av att ge utbildning i massage.

De flesta av skolorna har olika utbildningsalternativ; från korta kurser i massage för husbehov till långa yrkesutbildningar till massageterapeut. Skolorna har också erfarenhet varierande former av uppdragsutbildning; alltifrån att genomföra kortare kurser i massage inom ramen för en annan utbildning inom frisk- hälso- eller sjukvårdens område, till att genomföra långa yrkesutbildningar inom kommunernas, landstingens eller länsarbetsnämndernas områden.

För företag - Det är inte ovanligt att skolornas resurser anlitas för olika företagsevenemang. Till exempel en friskvårdsdag/kväll för personalen med utbildning, information och massage. Eller varför inte prova-på-behandlingar?

För tävlingsevent - På ett antal större och mindre arrangemang är någon av de certifierade massörerna/medicinska massageterapeuterna medarrangörer eller ansvariga för massageservicen. Ibland är det en skolas färdigutbildade elever som gör sin sista praktikdag på en stor tävling. En del av medlemmarna i YrkesMassörernas Förbund arbetar inom eller är på annat sätt knutna till företag eller kollektiv inom branschen. Flera av dessa företag är inriktade just på att kunna ge en bred service till företag över hela skalan från regelbundna massagebehandlingar på jobbet till medverkan vid olika evenemang. En mini-spa-kväll på jobbet kanske? En möhippa eller svensexa? En mer exklusiv kundkväll för företagets VIP-kunder. Det mesta är möjligt! Bland medlemmarna i Svensk Massage finns ett stort nätverk med resurser som inkluderar massage. Välkommen att direkt kontakta någon skolorna för mer information.

Kalender

«   Juni - 2023   »
V. Ti On To Fr
22
23
24
25
26