Upphandlare /

A A A

Välkommen till den Svenska Massagen

Svensk Massage är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och drygt 15 000 certifierade massörer i samverkan för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité i alla steg.

 

Här hittar du massagebranschens samlade kunskap och information. Du hittar också våra av Branschrådet Svensk Massage certifierade massörer, våra av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi certifierade medicinska massageterapeuter samt våra medlemmar i form av skolor, förbund och företag.

Som inköpare av massage- och friskvårdstjänster har du rätt att ställa krav på seriositet och kvalitet. Detta garanterar företagarna i Svensk Massage genom sin kvalitetssäkring av utbildningar genom sina praktiska och teoretiska certifieringsprov. Genom vårt yrkesregister kan du direkt kontrollera om anbudsläggaren har certifierade massörer/medicinska massageterapeuter vilket gäller även för den enskilde massageföretagaren eller anställda hos ett större massageföretag.

Här får du tillgång till branschens samlade kunskap och erfarenhet när det gäller vad du bör efterfråga vid en upphandling. Du som lämnar anbud vid en upphandling kan också hitta information, tips och stöd för hur det går till och vad du bör kunna uppfylla.

 

Medlemmar i Svensk Massage

Medlem i Svensk Massage kan vara skolor som utbildar massörer, branschrelevatna företag och förbund som organiserar välutbildade massörer.

Medlemmar är för närvarande Skolor, Yrkesmassörernas förbund, Företagarna Svensk Massage

 

De skolor som är medlemmar i Svensk Massage har delvis olika inriktning på utbildningen. Gemensamt för dem är att medlemskapet borgar för:

  • Erfarenhet av massageutbildning
  • Lärare med god teoretisk och pedagogisk kompetens
  • Utbildning som är väl förankrad i den praktiska verkligheten
  • Handledd praktisk utbildning
  • Kvalitetssäkrad utbildning

 

Bergqvist Massage- och friskvårdutbildningar

Nils treinamneto De Massagem, Brasilien

Svenska Hälsoteamet

Valjevikens Folkhögskola

Åsa Folkhögskola


YrkesMassörernas Förbund är yrkesförbundet för Massörer och Medicinska Massageterapeuter, som är certifierade via Svensk Massages certifieringsorgan.


 

 

 

Kalender

«   April - 2023   »
V. Ti On To Fr
13
14
15
16
17