Upphandlare /

A A A

Välkommen till den Svenska Massagen

Svensk Massage är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och 13 000 certifierade massörer och samverkar för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité i alla steg.

 

Här hittar du massagebranschens samlade kunskap och information. Du hittar också våra av Branschrådet Svensk Massage certifierade massörer, samt våra medlemmar i form av skolor, organisationer och företag.

Som inköpare av massage- och friskvårdstjänster har du rätt att ställa krav på seriositet och kvalitet. Detta garanterar företagarna i Svensk Massage genom sin kvalitetssäkring av utbildningar genom sina praktiska och teoretiska certifieringsprov. Genom vårt register kan du direkt kontrllera om anbudsläggaren har certifierade massörer, gäller även för den enskilde massageföretagaren eller anställda hos ett större massageföretag.

Här får du tillgång till branschens samlade kunskap och erfarenhet när det gäller vad du bör efterfråga vid en upphandling. Du som lämnar anbud vid en upphandling kan också hitta information, tips och stöd för hur det går till och vad du bör kunna uppfylla.

I kalendern på denna sida hittar du aktuella upphandlingar. Om du som upphandlare av massage- och friskvårdstjänster vill finnas med i kalendern mejar du upphandlingsunderlaget till upphandlingar@svenskmassage.se .

 

Medlemmar i Svensk Massage

Medlem i Svensk Massage kan vara skolor som utbildar massörer, företag och förbund som organiserar välutbildade massörer.

Medlemmar är för närvarande är de stora skolorna, Massörernas Yrkesförbund och Företagarna Svensk Massage.

 

De skolor som är medlemmar i Branschrådet Svensk Massage har delvis olika inriktning på utbildningen. Gemensamt för dem är att medlemskapet i Svensk Massage borgar för:

  • Erfarenhet av massörutbildning
  • Lärare med god teoretisk och pedagogisk kompetens
  • Utbildning som är väl förankrad i den praktiska verkligheten
  • Handledd praktisk utbildning
  • Kvalitetssäkrad utbildning

 

Bergquist Massage- och friskvårdutbildningar

Hälsoteket

Kroppsterapiskolan

Medicinskt Kursforum

Svenska Hälsoteamet


Yrkesförbundet Massörerna är ett yrkesförbund för Massörer eller Massageterapeuter, som är certifierade av Svensk Massage. Massörerna är det enda förbundet som enbart arbetar med och för BSM-certifíerade massörer.


Läs mer om Massörerna


Företagarna Svensk Massage är en sammanslutning av företag som säljer friskvårds- och massagetjänster till andra företag, organisationer och myndigheter. För mer information om Företagarna Svensk Massage se (länk FSM).

Idag är följande företag medlemmar i organisationen Företagarna Svensk Massage:


Team Lars Massage

Niana Friskvård

Twitch Health Capital

Ugglapraktiken

Curexgruppen

Kalender

«   April - 2018   »
V. Ti On To Fr
13
14
15
16
17
18