Din närmsta massör /

A A A

Certifierade massörer

Av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör blir den - som utöver sin diplomutbildning - blivit godkänd vid Svensk Massage nationella teoretiska och praktiska prov.

När Svensk Massage certifierar en massör innebär det en kvalitetsstämpel. En av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör är detsamma som en massör med hög kvalitet på utbildning och yrkeskompetens.

Olika massörer har i viss mån varierande yrkesinriktning beroende på utbildning, erfarenhet och egna specialintressen. Vissa är till exempel mer inriktade på idrottsverksamhet och andra mer inriktade på smärtbehandling. Svensk Massage certifiering garanterar en gemensam och tillförlitlig grundutbildning och baskompetensnivå. Under Utbildning kan du läsa mer om Svensk Massage kunskapskrav på en certifierad massör.

  • När du väljer en certifierad massör väljer du alltså kvalitet och kompetens.
  • Du väljer samtidigt god utbildning och beprövade metoder.
  • Dessutom får du tryggheten i att massören har förbundit sig att arbeta under branschens etiska regler.

Sök efter certifierade massörer:

Här i rutan kan du skriva in plats du söker massör på, det kan vara ort eller gatuadress, listan tar fram förslag så välj vad som känns närmast eller mest rätt så får du förslag på certifierade massörer. Alla har ännu inte hunnit logga in och justerat sina uppgifter, sök dock vidare så kommer du hitta en.

Kalender

«   December - 2022   »
V. Ti On To Fr
48
49
50
51
52