A A A

Jag vill göra Privatistprov som certifierad massör, var kan jag göra det?

Under Att bli certifierad hittar du skolorna som är medlemmar i BSM. Det är en av skolorna som gör Privatistprov: Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar. Där hittar du också vad en massör ska kunna, Kompetenskrav, kunskapskrav och färdigheter för en certifierad massör. 

Under Certifieringen hittar du mer information.

 

Jag önskar mitt certifieringsbevis som massör på engelska, hur beställer jag det?

Mejla ditt namn och leveransadress till info@svenskmassage.se skriv också  att du önskar beställa beviset på engelska. Kontakta oss via mejl så beställer vi ett nytt bevis till dig. Detsamma gäller om du tappat bort ditt certifieringsbevis eller bytt namn. Kostnaden är 150 kr om du vill ha det mejlat som pdf och vill du ha det utskrivet, inplastat och hemskickat kostar det 250 kronor.

 

Jag har en certifiering från ett annat land, kan jag tillgodogöra mig det och få ett svenskt certifieringsbevis som massör?

För att bli certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage validerar du dina kunskaper genom att göra ett Privatistprov mer information på vår hemsida under BLI CERTIFIERAD


När kan man göra Privatistprov för att certifieras som Medicinsk Massageterapeut?

Grundkravet är att du måste vara certifierad massör. Är du intresserad så anmäl intresse här via mejl så kommer mer information.

 

Varför är det viktigt att vara certifierad som massör/medicinsk massageterapeut?

Certifieringen är en kvalitetsstämpel som talar om att du har den kunskap, kompetens och färdighet som branschen enats om är en bra nivå för att vara en yrkesverksam massör eller medicinsk massageterapeut. Denna certifiering blir också en trygghet för den som söker en duktig massör eller medicink massageterapeut, både privatpersoner, kliniker, spaanläggningar och i samband med upphandling av massage på företag. 

Inom i stort sett alla upphandlingar av massage på företag är det idag ett ska-krav att samtliga på uppdraget är certifierade massörer, certifierade medicinska massageterapeuter eller legitimerade naprapater / kiropraktorer, allt för kvalitens och patientsäkerhetens skull.

 

Kalender

«   Februari - 2023   »
V. Ti On To Fr
05
06
07
08
09