A A A

Jag skulle vilja göra Privatistprov som certifierad massör, var kan jag göra det?

Under Att bli certifierad hittar du skolorna som är medlemmar i BSM. Det är en av skolorna som gör Privatistprov: Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar. Där hittar du också vad en massör ska kunna, Kompetenskrav, kunskapskrav och färdigheter för en certifierad massör. 

Under Certifieringen hittar du mer information och där finns också en provtentamen.

 

Jag önskar mitt certifieringsbevis som massör på engelska, hur beställer jag det?

Maila ditt namn och leveransadress till info@svenskmassage.se skriv också  att du önskar beställa beviset på engelska. Betala in 150 kr till Bg 185-9222 så beställer vi ett nytt bevis till dig. Detsamma gäller om du tappat bort ditt certifieringsbevis eller bytt namn.

 

Jag har en certifiering från ett annat land, kan jag tillgodogöra mig det och få ett svenskt certifieringsbevis som massör?

Nej. För att bli certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage måste du göra ett Privatistprov mer information på vår hemsida under BLI CERTIFIERAD


När kan man göra privatistprov för att certifieras som Medicinsk Massageterapeut?

Just nu pågår arbetet att färdigställa provrutinerna för certifieringen som Medicinsk Massageterapeut. Vi räknar med att det ska vara klart i början på hösten 2018. Är du intresserad så anmäl intresse här via mejl så kommer mer information när det är klart.

 

Varför är det viktigt att vara certifierad som terapeut?

Certifieringen är en kvalitetsstämpel som talar om att du har den kunskap, kompetens och färdighet som branschen enats om är en bra nivå för att vara en yrkesverksam terapeut. Denna certifiering blir också en trygghet för den som söker efter en duktig terapeut, både privatpersoner och i samband med upphandling för massage på företag. 

Inom i stort sett alla upphandlingar på massage på företag är det idag ett ska-krav att samtliga terapeuter på uppdraget är certifierade massörer, certifierade medicinska massageterapeuter eller legitimerade naprapater / kiropraktorer, allt för kvalitens och patientsäkerhetens skull.

 

Kalender

«   Oktober - 2021   »
V. Ti On To Fr
39
40
41
42
43