A A A

Svensk Massage = Kvalitetssäkringen i Sverige av dig som yrkesmassör

Därför certifierar Branschrådet Svensk Massage massörer

Med ett nationellt certifieringsprov uppnår Svensk Massage fyra huvudsyften

  • En elev på en kvalitetssäkrad utbildning är trygg, vet att det är en seriös massörutbildning som ger en grund för en framtida yrkeskarriär inom hälsa. Där blir du en av Sveriges 13 000 BSM-certifierad massörer.
  • Kundernas blir trygga när det finns ett bevis på att massören har en seriös och kvalitetssäkrad yrkesutbildning.
  • Du som är färdig massör och massageföretagare får ett certifikat, ett yrkesbevis som kan visas upp på mottagning och i företagets marknadsföring. Certifieringen är också en grund för ansöka till vidareutbildningar.
  • Upphandlare och arbetsgivare får en certifierad utbildningsnivå för att kunna sätta sina skallkrav för utbildningsnivå vid upphandling och anställning. Med certifieringen uppfyller du dessa krav.

 

Så blir du en av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör:

En massör som har genomgått en seriös utbildning ansöker om att få bli certifierad av Branschrådet Svensk Massage.

För att bli certifierad av Svensk Massage ska den sökande bli godkänd vid teoretiska och praktiska certifieringsprov och bedömas lämplig för massöryrket av utbildaren.

Den som ansöker om att få bli certifierad massör förbinder sig att iaktta branschens etiska regler och att alltid ha fullgod patient- och ansvarsförsäkring vid massagearbete.

 

Efter det att du är certifierad massör börjar nu ett fantastiskt yrke med många möjligheter till att arbeta med kanske det roligaste av allt, egen och andra människors hälsa. 

 

Kalender

«   Februari - 2019   »
V. Ti On To Fr
05
06
07
08
09