A A A

Information till dig som är massör

Med det nationella certifieringsprovet vill Branschrådet Svensk Massage bland annat skapa trygghet för klienterna genom en gemensam utbildningsbas för de seriösa massörerna och verka för att branschens framtida utveckling fokuseras på samverkan för kvalitet och fortsatt kompetenshöjning.

Branschrådets Svensk Massage certifieringsprov står öppet för alla som genom gått en seriös massörutbildning eller på annat sätt inhämtat relevant kunskap och kompetens och som är beredda att arbeta seriöst!

Uppfyller du de kraven är frågan inte varför du skulle göra provet och bli av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör utan Varför skulle du avstå från tecknet på att du har bra utbildning och arbetar seriöst?

Under de senaste åren har "certifierad" blivit ett viktigt marknadsföringsord i Europa. Företag certifierar sig för att visa att man står för en viss nivå av seriositet. Inom sjukvården diskuterar man ofta begreppet kvalitetssäkring vilket innebär att man ska garantera ett visst tillvägagångssätt och kunna garantera en viss kunskapsnivå. Med att certifiera massörer tar Branschrådet Svensk Massage ett steg mot just detta.

Certifieringen innebär att branschen ställer sig bakom dig som massör. Man kan beskriva din utbildning och din kompetens utan att ta ifrån dig ditt personliga ansvar för den behandling du utför. På det viset är certifieringen en möjlighet att stärka branschen som helhet och massöryrket i synnerhet.

Kalender

«   April - 2018   »
V. Ti On To Fr
13
14
15
16
17
18