Är certifierad massör /

A A A

 

 

Välkommen till Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi!
 

Branchorganisationen Medicinsk Massageterapi (BMM) är en organisation som startades av Medicinska Massageterapeuter i Malmö år 2010.

Är du certifierad massör med påbyggnadsutbildning eller Medicinsk massageterapeut? Vi certifierar dig som vill få tillgång till ett stort och engagerat nätverk av yrkesverksamma terapeuter, information om det senaste i branschen och i den politiska utvecklingen kring den Medicinska Massageterapins framtid och integrering i vården.

 

BMM är en organisation som Certifierar Medicinska Massageterapeuter.

BMM har som syfte att värna om Medicinska Massageterapeuters yrkesskicklighet. BMM certifierar Medicinska Massageterapeuter, efter godkänd utbildning.

BMM är en del av Svensk Massage. 

Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi (BMM) är en organisation som startats av Medicinska Massageterapeuter år 2010. BMM är sedan 1 dec. 2017 en del av Svensk Massage, och fungerar numera som ett rent certifieringsorgan för Medicinsk Massageterapi.  


  • BMM har som syfte att värna om Medicinska Massageterapeuters yrkesskicklighet.

  • I Sverige finns ett flertal utbildningar som går under beteckningen Medicinsk Massageterapeut och som har mycket varierande kvalitet och utbildningslängd. Det är därför ytterst viktigt att säkerställa en lika gällande nivå  för vad yrket faktiskt innebär, oavsett på vilken skola eller på vilken ort en har utbildats.

  • BMM certifierar Medicinska Massageterapeuter genom validering och certifieringsprov.

 För mer information om certifiering se under fliken Bli certifierad. Du är varmt välkommen att kontakta oss för med information: bmm@svenskmassage.se

 

Kalender

«   December - 2023   »
V. Ti On To Fr
48
49
50
51
52