Är certifierad massör /

A A A

Välkommen till den Svenska Massagen

Svensk Massage är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och 15 000 certifierade massörer och samverkar för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité i alla steg.

 

Här hittar du massagebranschens samlade kunskap och information. Du hittar också våra av Svensk Massage certifierade massörer, samt våra medlemmar i form av skolor, organisationer och företag.

Som av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör har du här tillgång till hela branschens gemensamma kontaktnät och erfarenhet. Du kan här kostnadsfritt nyttja en av branschens bästa marknadsföringsvägar för att nå dina patienter/kunder. 

 

Bli sökbar

En väldigt uppskattad tjänst är att vara sökbar som massör och vi har under flera år haft den möjligheten. Då vi nu bygger om hemsidan fungerar inte den gamla tjänsten och vi skapar under sommaren en ny söktjänst som vi hoppas ska vara klar i början av hösten. Vi kommer via nyhetsbrev och hemsida tala om när den nya tjänsten är klar.

 

 

 

Kalender

«   Februari - 2022   »
V. Ti On To Fr
05
06
07
08
09