A A A

Välkommen till den Svenska Massagen

Svensk Massage är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationerVi samlar skolor, företag, organisationer och 13 000 certifierade massörer och samverkar för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité i alla steg.


Den 12 maj firar vi Massagens Dag i hela Norden! Hos massageterapeuter i alla länder hittar du aktiviteter riktade till dig. Det kan gälla allt från specialerbjudanden, prova på aktiviteter etc.

Leta i lokala kataloger, fråga dina vänner, leta på nätet efter massage + din ort eller på svenskmassage - branschens forum. Under dagarna fram till den 12 maj publicerar vi material för att ge en bred bild över vad vi i SvenskMassage står för och vad massage som behandlngsform kan erbjuda dig som enskild person eller som företag. En stor del av massage sker idag på företag som en del av friskvården och företagshälsan.


Pressmeddelande

Afficher BSM

Resultat Massage
Flygblad

Här hittar du massagebranschens samlade kunskap och information. Du hittar också våra av Svensk Massage certifierade massörer, samt våra medlemmar i form av skolor, organisationer och företag.

Som massagekund har du rätt att ställa höga krav på din massör. Välj därför en av Svensk Massage Certifierad massör!

Som elev har du rätt till en kvalitetssäkrad massörutbildning. Välj därför en skola som är med i  Svensk Massage!

Som inköpare av massage- och friskvårdstjänster har du rätt att ställa krav på seriositet och kvalitet. Det garanterar företagarna i Svensk Massage!

Som av Svensk Massage certifierad massör ska du känna att branschen står bakom dig. Här hittar du kompetenshöjande fortbildningar och annat som hjälp och stöd till dig i din verksamhet.Vätterrundan firar 50 år, platser kvar för duktiga massageterapeuter! Se mer under fliken Är certifierad massör.


Välkommen

Kalender

«   Augusti - 2015   »
V. Ti On To Fr
31
32
33
34
35
36

Senaste nytt